Nohrlund Universet 

Nohrlund repræsenterer en verden af færdigblandende, økologiske cocktails på flaske og fustager. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste typer spiritus, rene friske råvarer og kompromisløs kvalitet.

Enhver Nohrlund variant er formet gennem originale eller klassiske opskrifter, og vælger man en Nohrlund, vælger man noget autentisk. En helt ny oplevelse af, hvad en cocktail også 
kan være.
Citat: "Nohrlund hylder håndværket, hvor den dybe indsigt i den perfekte sammensætning af naturlige ingredienser går forud for syntetiske substitutter"
 

Et mix af to forskellige bartendere giver unikke cocktails
Grundlæggerne Anders og Søren startede i sommeren 2014 og det stod hurtigt klart, at de kom med hver deres baggrund og erfaringer, men fælles var passionen for cocktails og viljen til at skabe en anderledes cocktailoplevelse. De ville få ord som; grundighed, højt tempo, kvalitet og stor volume til at passe sammen. 

Med Nohrlund har vi forsøgt at kombinere de to verdener uden at ga
̊ på kompromis. Vores største ønske er at kunne give alle gæster en rigtig god cocktailoplevelse, uanset om det skal gå stærkt eller ej, og uanset om der er en dygtig og erfaren bartender til stede.

Citat: "Drømmen var at skabe cocktails, der kunne nydes og serveres af alle"

Cocktailfabrikken
Nordens første cocktailfabrik åbnede i juni 2017 lige udenfor København. Her er hele værdikæden samlet under ét tag. Med åbningen af cocktailfabrikken er Nohrlund gået fra at kunne shake én cocktail ad gangen til at have en cocktailshaker, der kan mixe 15.000 cocktails på én gang. Den specialbyggede cocktailshaker gør det muligt at mixe økologiske bær, sirupper og spiritus uden at gå på kompromis med ensartethed og kvalitet

Citat: "Håndværket og passionen for cocktailen er stadig i centrum, og kvalitetssikringen har aldrig været vigtigere" 

Gammelt håndværk møder ny teknologi
Med passion og respekt for det gamle håndværk er det, med ny teknologi, blevet muligt at tappe over 1.700 cocktails i timen. Dette gør det nemmere at servicere store koncerter og festivaler med økologiske cocktails. 

Når man er nænsom med råvarerne, kan alle de gode egenskaber tappes som smagfulde cocktails på flaske. Og det er lige præcis, hvad vi har gjort. Faktisk så godt, at Nohrlund vandt dobbeltguld og sølv i kategorien pre-mixed cocktails i 2015 ved de anerkendte verdensmesterskaber San Francisco World Spirits Competition.

Cocktail Lab 
Som en naturlig del af fabrikken findes der et Cocktail Lab. Her sættes ingen begrænsninger for innovation og eksperimentering med smagsnuancer, hvilket er med til at sikre den autentiske cocktailoplevelse.

Alle opskrifter og smagsvarianter bliver nøje smagt til og prøvet af, inden de produceres i stor skala og er klar til at blive serveret. Nohrlund har her udvidet sin originale cocktail serie med endnu tre cocktail varianter.

Citat: "Cocktail Lab har åbnet muligheden for at kombinere og teste smagsvarianter som aldrig før"

Festivaller er en del af DNA'et

Igennem flere sæsoner er vores cocktail-trucks blevet sendt ud på landevejen for at sørge for iskolde cocktails til alle de festglade mennesker henover sommeren. Vi har haft fornøjelsen at være med på bl.a. GRØN Koncert, Northside Festival, Distortion, Copenhell. 

SERVED by Nohrlund - Klassikere, Nyfortolket  

Den nyeste del af historien byder på en udvidelse af Nohrlunds sortiment, da alle håndværkere er fascineret af ikoniske klassikere, og det samme gør sig gældende i barverdenen. Det fascinerende ved berømte cocktails er, at alle har en forventning og en holdning til hvordan de skal smage og se ud. Ved at erkende, at der er ligeså mange variationer af de klassiske cocktails, som der er bartendere, har vi i Nohrlund taget udfordringen op med at genfortolke og skabe vores version af Bramble, Mojito og Passion Martini på flaske. 

Citat: "Der er ligeså mange variationer af de klassiske cocktails, som der er bartendere" 

SERVED by Nohrlund er samtidig blevet vores store introduktion til de danske supermarkeder, og har dermed bragt Nohrlund et skridt videre i missionen om at give alle en god cocktailoplevelse.